vesti15:00 | 17.08.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

Infrastukturni radovi na više lokacija u Kosovskoj MitroviciU toku je izvođenje infrastrukturnih radova na više lokacija u Kosovskoj Mitrovici, saopštio je predsednik Privremenog opštinskog organa, Aleksandar Spirić.

infrastukturni-radovi-na-vise-lokacija-u-kosovskoj-mitrovici

Foto: Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica

Usled pucanja vodovodne cevi, u toku su radovi na sanaciji dela kolovoza u ulici Kralja Petra I.

Policija reguliše saobraćaj, koji se u glavnoj gradskoj ulici odvija jednom kolovoznom trakom.

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić, apelovao je na vozače i učesnike u saobraćaju da budu obazrivi i strpljivi.

Završetak radova na sanaciji ovog dela kolovoza, očekuje se do kraja ove sedmice, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Radovi su počeli i na sanaciji ulice Ive Lole Ribara od Srednje tehničke škole “Mihailo Petrović Alas”, koja se, kako se navodi, povezuje sa novim kružnim tokom, a koji počinje da se pravi kod autobuske stanice, i povezuje sa mostom kod Dudinog krša.

“Radovi podrazumevaju kompletno ‘presvlačenje’ ulice novim asfaltom. Zahvaljujući sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju i podršci Aleksandra Vučića, Kosovska Mitrovica dobija novi izgled i lepši ambijent za život naših sugrađana”, istakao je Spirić.  

Završetak ovih radova očekuje se u narednih petnaest dana.

Predsednik Privremenog opštinskog organa, Aleksandar Spirić, obišao je danas radove u ulici Rudarske čete, koji se privode kraju.

Takođe je obišao i radove na izgradnji Interaktivnog multimedijalnog centra u Kosovskoj Mitrovici, objekat koji je prvobitno namenjen za izgradnju Duhovne akademije. 

Spirić je naveo da se radovi odvijaju predviđenom dinamikom, a samim završetkom objekta, uveren je, stvoriće se bolji informacioni, kulturni i životni uslovi na ovom prostoru. 
Tagovi: Aleksandar SpirićInfrastrukturaMitrovica

Povezane vesti