grad11:49, 11.03.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

Mitrovički ugostitelji prikupili još 40.000 dinara za malu MagdalenuJoš jedna humanitarna akcija ugostitelja u Kosovskoj Mitrovici, koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za lečenje šestogodišnje Magdalene Nedeljković, održava se danas na gradskom šetalištu.

kosovska-mitrovica-ugostitelji-ponovo-u-akciji-prikupljanja-novca-za-lecenje-male-magdalene

Radio Kontakt Plus

Zaposleni u ugostiteljstvu su prošle nedelje organizovali sličnu akciju.

Oni na ovaj način žele da daju svoj doprinos kada je u pitanju prikupljanje novca za lečenje naše male sugrađanke.

„Naš cilj je da prikupimo što više novca i da što više ljudi iz grada uključimo u akciju. Građani se odazivaju, za sad sve to ide dobro, ali naravno uvek može bolje“, rekao je za Radio Kontakt Plus Boban Aleksić, jedan od organizatora.

Ugostitelji najavljuju za naredni period još jednu akciju.

„Muzičari iz ovog grada će organizovati humanitarnu svirku. Oni će to uraditi naravno bez ikakve nadoknade, samo još treba da odlučimo gde bi to moglo da se održi. Ulaz će se najverovatnije naplaćivati 200,00 dinara, a sva zarada od te večeri ide za malu Magdalenu“, dodao je Aleksić.

Današnja akcija traje do 14h.

Ažurirana vest u 14:29h:

U akciji mitrovičkih ugostitelja, koja je danas održana na gradskom šetalištu, prikupljeno je 39.600 dinara, saopštili su organizatori.

Taj novac će biti uplaćen na račun male Magdalene Nedeljković, kojoj je za lečenje u inostranstvu potrebno 250.000 evra.


“Crossfit Team 028” iz Kosovske Mitrovice, danas u 16h organizuje humanitarni trening, koji takođe ima za cilj prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Magdalene Nedeljković.

Besplatan trening će biti održan u nekadašnjoj sali restorana "Društvena ishrana".

U sali će biti postavljena kutija u kojoj će se prikupljati novac.

Događaj će biti održan uz poštovanje epidemioloških mera, poručuje organizator.


Magdalena Nedeljković boluje od tuberozne skleroze, pa je potrebno prikupiti 250.000 evra kako bi nastavila lečenje u Hjustonu (SAD).

Humanitarna fondacija "Budi human - Aleksandar Šapić" pokrenula je akciju prikupljanja novčanih sredstava za Magdalenino lečenje.

Možete joj pomoći na sledeće načine:

• slanjem SMS poruke - upišite 933 i pošaljite SMS na 3030,

• uplatom na dinarski račun: 160-6000000823183-23,

• uplatom na devizni račun: 160600000082342864.


Tagovi: NovacDecaPomoćMitrovica