grad10:56, 31.03.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Radović: Obavezno nošenje zaštitnih sredstava, anonimno prijavite kršenje mera prevencijeMaksimalno se pridržavajte zaštitnih mera i posebno pojačane discipline u ponašanju u gradu. Pojačane mere lične higijene i nošenje zaštitnih sredstava su obavezni, apelovao je na građane Regionalni portparol Kosovske policije, poručnik Branislav Radović.

kosovska-policija-obavezno-nosenje-zastitnih-sredstava-anonimno-prijavite-krsenje-mera-prevencije

Radio Kontakt Plus

Radović u razgovoru za Radio Kontakt Plus dodaje da "Kosovska policija radi neprekidno i biće servis na usluzi građanima dok se ne pobedi pandemija."

Upozorio je Mitrovčane da se ne okupljaju u grupama po parkovima, igralištima, na klupama, u toku šetnje, kao i na mestima gde se obavlja kupovina.

„Molimo vas da budete svesni situacije, te da svako od vas može da nam se obrati, posebno u situaciji kada imamo proverene informacije da se u privatnoj režiji po kućama i stanovima u našem gradu održavaju žurke, skupovi razni, proslave rođendana i drugo, što je inače strogo zabranjeno usled pandemije korona virusa. Ohrabrujemo svakog građanina da prijavi aninomno ovakva postupanja. Anonimnost je zagarantovana,“ - ističe Radović.

On dodaje, da će biti preduzete rigorozne zakonske mere ukoliko se svega gore navedenog građani ne budu pridržavali.


Tagovi: Korona virus