grad15:57, 07.02.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

Mali humanitarci iz Kosovske Mitrovice ponovo u akciji prikupljanja pomoći, ovoga puta za MagdalenuMališani iz Kosovske Mitrovice, ponovo su pokrenuli humanitarnu akciju u cilju prikupljanja novčanih sredstava, a ovoga puta za ozdravljenje njihove sugrađanke, šestogodišnje Magdalene Nedeljković.

mali-humanitarci-iz-kosovske-mitrovici-ponovo-u-akciji-prikupljanja-pomoci-ovoga-puta-za-magdalenu

Radio Kontakt Plus

Učenici Osnovne škole „Sveti Sava“, od pre dva dana, prodajom narukvica, knjiga, raznih suvenira, slatkiša i ostalih proizvoda koje su sami izradili, prikupljaju novac, kako su rekli „za srećnije detinjstvo male Magdalene“.

Među grupom od petnaestak humanitaraca je i Magdalenin brat, Dragiša Nedeljković, ali i njeni drugari, mala kuma...

Do sada su prikupili blizu 30.000 dinara, a kako najavljuju, sa akcijom će nastaviti i narednih dana.

„Sutra ćemo oko 12 sati sa razredom krenuti po gradu, gde ćemo prodavati slatkiše“, kaže za Radio Kontakt Plus, dvanaestogodišnji Nemanja Drobac, jedan iz grupe dece u Drvarskoj ulici, koja su nedavno sakupljala novac za malu Aniku.

„Magdalena, želimo ti brz oporavak“, poručili su njihovoj sugrađanki ovi nesebični mališani.

Oni koji žele da pomognu mališanima da sakupe što veću sumu novca, danas to mogu uraditi u Sutjeskoj ulici, ispred kafića „Ekskluziv“.

Grupa volontera "Da život pobedi" organizuje u utorak, 9. februara, humanitarni bazar u Kosovskoj Mitrovici, takođe s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za lečenje šestogodišnje Magdalene Nedeljković.


Tagovi: Humanitarna pomocMitrovica