grad17:44, 08.04.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

“Medicina leči telo, a muzika dušu”Profesori Muzičke škole “Miodrag Vasiljević”, predvođeni direktorom ove ustanove, danas su u znak podrške zdravstvenim radnicima, održali kratak koncert u krugu KBC Kosovska Mitrovica.

medicina-leci-telo-a-muzika-dusu

Radio Kontakt Plus

 

Direktor škole “Miodrag Vasiljević”, David Parlić, kaže da su na ovaj način, u ime svih učenika i zaposlenih u ovoj školi, želeli da daju podršku zdravstvenim radnicima, koji se svakodnevno bore sa pandemijom korona virusa, sa kojom se danas suočava čitav svet.

“Postoji jedna izreka, da medicina leči telo, a muzika dušu. Hteli smo da damo doprinos kroz nekoliko numera koje smo uputili radnicima KBC-a. Nadam se da će ova muzikoterapija, ako mogu tako da kažem, pozitivno uticati na moral zaposlenih, ali i svih onih koji su imali priliku da nas čuju, makar i na ovaj način” – rekao je Parlić.

On je izrazio nadu “da ćemo se brzo sresti u nekim boljim okolnostima”.

Zaposleni u KBC Kosovska Mitrovica, aplauzima su ispratili profesoricu solo pevanja, Jelenu Spirić, koja je, u pratnji svojih kolega, izvela nekoliko numera.Tagovi: MitrovicaZdravstvoKorona virus