grad10:38, 05.01.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

Radno vreme javnih ustanova i trgovinskih objekata za vreme božićnih praznikaPovodom obeležavanja Badnjeg dana i Božića po julijanskom kalendaru, pojedine ustanove i javna preduzeća u Kosovskoj Mitrovici, kao i trgovinski objekti, organizovali su svoj rad u neznatno izmenjenom režimu kroz dežurstva i skraćeno radno vreme.

radno-vreme-javnih-ustanova-i-trgovinskih-objekata-za-vreme-bozicnih-praznika

Radio Kontakt Plus

Glavna pošta u Kosovskoj Mitrovici, na Badnji dan će raditi po skraćenom radnom vremenu, do 18 časova.

Neradni dan je 7. januar, a u petak i subotu pošta će raditi regularno - do 19 časova, saznaje Kontakt Plus radio.

Mala pošta u blizini pekare “Vožd” i pošta u “Crvenom soliteru”, sutra će raditi do 14:30h. Neradni dan je takođe 7. januar.

Ekspozitura Komercijalne banke u Kosovskoj Mitrovici, sutra će najverovatnije raditi regularno, s tim što postoji mogućnost da će u međuvremenu dobiti obaveštenje o skraćenom radnom vremenu, koje će biti istaknuto na vratima ove banke. 

Neradni dan je 7. januar, a od petka, 8. januara će raditi regularno.

Gradska apoteka u Kosovskoj Mitrovici i tokom praznika radiće bez izmena, odnosno, dežuraće 24 sata.

Apoteke “Moć prirode” i Laketić “Panta Rei”, na Badnji dan će raditi skraćeno, uglavnom do 16 sati, dok na dan Božića neće raditi.

Dom zdravlja u Kosovskoj Mitrovici, radiće tokom praznika kao i radnim danima, hitna služba dežura 24 časa, potvrđeno je za Radio Kontakt Plus iz ove ustanove.

Maloprodajni objekti sami odlučuju o radu tokom praznika, ali je uobičajeno da uglavnom sve trgovine rade, izuzev 7. januara.


Tagovi: MitrovicaPraznikBožić