grad09:50, 19.06.2022Izvor: Radio Kontakt Plus

Vidovdanski moto skup 25. juna u Kosovskoj Mitrovici, specijalni gost grupa „Kerber“Vidovdanski moto skup, prvi pod ovim nazivom, biće održan 25. juna u Kosovskoj Mitrovici, u okviru kojeg će nastupiti legendarni sastav „Kerber“ iz Niša.

vidovdanski-moto-skup-25-juna-u-kosovskoj-mitrovici-specijalni-gost-grupa-kerber

Foto: Moto klub „Gazimestan“/Edit

Ova jednodnevna manifestacija, okupiće bajkere sa Kosova i Metohije, iz centralne Srbije, ali i susednih zemalja.

„Imamo najave da će doći bajkeri iz cele Srbije i regiona. Nadam se da ćemo napraviti tradiciju i da će se moto skup održavati i narednih godina“, kaže za Radio Kontakt Plus, Nikolaj Zaporožac ispred ovdašnjeg Moto kluba „Gazimestan“, koji je organizator ovog događaja.

Muzički program, kao centralni deo ove manifestacije, koji će biti organizovan na platou Srednje tehničke škole „Mihailo Petrović Alas“, počeće u 18.00 časova nastupom lokalnog di-džeja Džo. Potom će se na binu popeti „Kontra bend“ iz Štrpca, nakon kojeg će uslediti koncert „Kerbera“, jedne od najstarijih niških rok grupa.

Muzičkom programu prethodiće dolazak bajkera, bez defilea, navodi Zaporožac.

„Nadam se da će biti dobra priča, budući da se tada održava ’Mitrovački festival kulture’, očekujemo veliku posećenost“, kaže Zaporožac.

Manifestacija je humanitarnog karaktera i sav prikupljen prihod, biće upućen braći Lazaru i Božidaru Radosavljević iz sela Ulije kod Leposavića.

Pokrovitelji Vidovdanskog moto skupa su Kancelarija za Kosovo i Metohiju i Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica.

Manifestaciju su podržali i opštine Leposavić, Zubin Potok i Zvečan, kao i mnogi privrednici: diskont “Vrbas”, kafe “Xplicit”, veledrogerija “Laketić”, restorani brze hrane “Garfild” i “Duo Grill”, restoran “Hajdučki konak”, samouslužna perionica “Team B”, butik “Martini Vesto”, fotokopirnica “Modul”, butik “Tudors”, motel “Biševac”, trafike “Buki”i “Ramiza”, stolarska radionica “Wood Design”, “Jokić Garage” – Grabovac, kafe “Golden Sky” – Zvečan, restoran “Vidovdan” – Grabovac, motel/restoran “Izvor” – Grabovac, “Caffe Caffe” - Кosovska Mitrovica, prodavnica “Nijansa” - Кosovska Mitrovica i benzinska pumpa “Sekos” – Rudare.

Slična manifestacija prethodno je održavana pod nazivom “Bajk rok misija”.

Foto: Moto klub „Gazimestan“
Tagovi: KulturaMitrovica

Povezane vesti