Novinarske nagrade povod Informeru da etiketira novinare

Veoma tendenciozan naslov objavio je 22. 09. 2022. godine Informer, u kome etiketira novinare i medijske radnike, koji su na press konferenciji učestvovali u objavi konkursa za novinarske nagrade ...
Image

Informer je iskoristio press konferenciju Inicijative za mirne promene (PCi), da spinuje čitav jedan događaj, kako bi optužio novinare da “na mala vrata” priznaju Kosovo kao nezavisnu državu.

Osim etiketiranja, sadržaj koji je objavio Informer, pozivajući se na tvit narodne poslanice Sandre Božić, u potpunosti je netačan.

Konferencija koja je organizovana istovremeno u Beogradu i Prištini, a koju su, između ostalih, u Prištini pratili i novinari Radio Goraždevca, u potpunosti je bila posvećena konkursu za najbolje priče iz zajednica.

Radi se o konkursu koji je otvoren do 31. decembra 2022. godine. Najbolje priče iz zajednica će ocenjivati stručni žiri koji će odabrati pobedničke priče i medijske kuće.

Na konferenciji su o značaju ove nagrade govorili prošlogodišnji dobitnici, istaknuti novinari, ovogodišnji članovi žirija i medijski radnici.

Radio Goraždevac


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.