sport13:44, 04.11.2019Izvor: Kosovo Online

Bokser iz Zvečana nastavlja da niže uspehe



Bokser iz Zvečana Dušan Radenković, nastupio je juče u hali sportova “Park” u Kragujevcu, u okviru 8. kola bokserske lige Šumadija.

bokser-iz-zvecana-nastavlja-da-nize-uspehe

Foto: facebook.com/KBK028

On je u kategoriji pionira do 42 kilograma bio bolji od svog protivnika iz Novog Pazara, a svaki dobar potez aplauzima je nagradila publika.

„Prezadovoljni smo rezultatom koji je postigao, jer to predstavlja motivaciju da se još više i bolje spremamo za takmičarski period koji nas očekuje. Ovakvi uspesi mnogo znače kako za nas, tako i za naše takmičare sa kojima radimo na tome da što više unaprede ručnu tehniku. Osim toga, ovakva takmičenja su prilika i da se deca upoznaju, druže i steknu nova prijateljstva”, kaže trener Marko Božović za portal Kosovo Online.

On je podsetio, da je Dušan i ovog puta nastupao kao član boks kluba "Vitez" iz Niša, ali da je u planu da se u narednom periodu oformi bokserski klub i u Severnoj Mitrovici.

„Želja nam je da takmičari koje mi treniramo i koji su sa ovih prostora nastupaju pod našim imenom, ali za sada nismo imali finansijska sredstva za otvaranje još jednog kluba. Nadam se da će se to u skorijoj budućnosti promeniti“, dodaje Božović.


Tagovi: