Minimaxi liga za prvaka Srbije: Petlići DIF-a osvojili bronzu

Petlići mitrovičkog Omladinskog fudbalskog kluba DIF, u kategoriji 2011, osvojili su treće mesto na trodnevnom završnom turniru Minimaxi lige u Kragujevcu za prvaka Srbije - potvrđeno je iz ...
Image

OFK DIF kao prvak Kosovsko-mitrovačkog okruga stekao je pravo da bude deo samog vrha srpskog fudbala. U završnicu su se plasirale najbolje 24 ekipe iz svojih okruga, a odigrano je preko 100 utakmica i postignuto oko 400 golova – navode iz DIF-a. 

Difovci su, dodaju – redom pobeđivali svoje protivnike, dok je u polufinalu bolji bio šampion Beograda, ekipa ŠF Čanković 1:0.

U borbi za treće mesto Mitrovčani su bili efikasni, pobedom protiv šampiona Raško-kraljevačkog okruga ekipe FK Kiker sa 4:1.

„Samim tim Kosovska Mitrovica može ponosno reći da ima 3 mesto u Republici Srbiji“ – navode iz ovog kluba, dodajući da su petliči DIF-a ostvarili „najveći uspeh u za Kosovsko-mitrovački fudbal u poslednjih 20 godina“. 

Tim su činili – Malinovski Strahinja, Kostić Filip, Arlov Dušan, Dejanović Konstantin, Milić Bogdan, Stevanović Mihajlo, Radoičić Petar, Vlašković Lazar i Čavić Jovan, uz trenera Njegoša Bulatovića. 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Nemanja Bulatovic (@ofk_dif_km)


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.