sport09:10, 14.12.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Članovi kik-boks kluba "028" osvojili dva srebra na "Balkans Best Fighters" turniruČlanovi mitrovičkog kik-boks kluba "028", okitili su se sa dve medalje na petom "Balkans Best Fighters" turniru, održanom u Jagodini proteklog vikenda.

clanovi-kik-boks-kluba-028-osvojili-dva-srebra-na-balkans-best-fighters-turniru

Foto: Kik-boks klub "028"

Na ovom prestižnom turniru učestvovalo je 60 ekipa iz sedam zemalja.

Mitrovički kik-bokseri su osvojili su dve srebrne medalje u disciplini K1, kazao je za Radio Kontakt Plus trener Marko Božović.

Srebro je pripalo Stefanu Pavloviću u kategoriji mlađih juniora do 71 kilograma i Pavlu Milosavljeviću u kategoriji starijih juniora do 71 kilograma.

"Stefan i Pavle su u polufinalima bili bolji od takmičara iz Severne Makedonije. U finalnim mečevima, oba moja takmičara su poražena na poene od reprezentativaca Moldavije. Ovo takmičenje je jedno veliko iskustvo za nas i sa njim se završava naša takmičarska godina", dodao je Božović.

Trener mitrovičkih kik-boksera je naglasio da veći deo njegovog tima nije nastupio na pomenutom turniru zbog zdravstvenih problema.

Takmičenje je održano bez prisustva publike, uz poštovanje epidemioloških mera Kriznog štaba Republike Srbije, koje su uvedene u cilju borbe protiv širenja korona virusa.


Tagovi: Kik-boks KosovoMitrovica