Radio Kontakt Plus - Radio kojem se veruje

FK Vojvodina i mitrovički OFK Dif potpisali ugovor o saradnji

Fudbalski klub Vojvodina i OFK Dif iz Kosovske Mitrovice potpisali su danas ugovor o sportsko-tehničkoj saradnji - potvrdili su klubovi. 
Image

Ugovor su u Novom Sadu potpisali predsednik Dif-a Nemanja Bulatović i direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić.

Ova saradnja između ostalog podrazumeva i da OFK Dif okupi najtalentovanije mlade talente sa prostora Kosova i Metohije i otvori im vrata ka omladinskoj školi „Ilija Pantelić“, koja važi za jedan od najboljih rasadnika talenata u Evropi – navode iz FK Vojvodina.

Navode da je OFK Dif iz Kosovske Mitrovice najveća sportska organizacija na prostoru Kosova i Metohije koja broji preko 250 članova, te podsećaju da iz Kosovske Mitrovice potiču bivši fudbaleri Vojvodine Miloš Krasić i Nikola i Žarko Lazetić. 

„Sporazumom između FK Vojvodina i OFK Dif spojiće se sever i jug naše zemlje, Novi Sad i Kosovsku Mitrovicu, kao pre 20 godina“ – dodaju iz FK Vojvodina. 

Iz Dif-a navode i da je ugovorom obuhvaćeno praćenje mladih fudbalera OFK Dif, tako da će „najtalentovaniji imati priliku da ubrzo i zaduže crveno-beli dres Novosađana“. 

Takođe, uprava FK Vojvodina izabrala je direktora OFK Dif Nemanju Bulatovića za glavnog skauta Vojvodine za ceo region Kosova i Metohije, kao i Raškog okruga (Kraljevo, Raška, Novi Pazar i Tutin) – dodaju. 


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.