sport18:27 | 18.07.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

Generalni sekretar SD Crvena zvezda Ivan Milojević u poseti GračaniciGeneralni sekretar Sportskog društva Crvena zvezda, Ivan Milojević, posetio je danas gradonačelnika Gračanice Srđana Popovića, povodom "Akademije vodenih sportova Crvena zvezda" - škole plivanja i vaterpola, koja se trenutno održava u Gračanici.

generalni-sekretar-sd-crvena-zvezda-ivan-milojevic-u-poseti-gracanici

Foto: Opština Gračanica

Milojević je poručio da SD Crvena zvezda želi da bude prisutno na Кosovu svakodnevno, da deci omoguće da se bave različitim sportovima, jer su, kako je naveo, dela ta koja krase taj klub.

"Deci ćemo pružiti mogućnost da se pronađu i u nekom drugom sportu, sem u vaterpolu. Potrudićemo se da otvorimo ogranke ovde i da ti ogranci budu regrutni centar za takmičarski uspešne nade sporta. Deca koja uđu u sistem sporta postaju jedni od najboljih i najzdravijih činioca društva. Želimo da budemo prisutni ovde svakodnevno, ne samo u nekim akcijama. Naša želja jeste da budemo jaki na delima, a ne na rečima, jer dela su ta koja krase Crvenu zvezdu i našu priču", kazao je Milojević.

Gradonačelnik Gračanice, Srđan Popović, poručuje da je najvažnije da su deca zadovoljna i srećna, jer je to ono ka čemu se teži.

"Razgovarali smo o kampu koji se trenutno održava ovde u Gračanici. Dogovorili smo da se saradnja nastavi i u budućnosti. Ono na šta sam jako ponosan jeste da se veliki broj dece odazvao i da su veoma srećna što su učesnici škole plivanja i vaterpola", kazao je Popović.

Fudbalski klub Crvena zvezda 28. jula u 20:30h igra revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona sa ekipom Кairata. 

Odlazak dece na utakmicu je besplatan.

Napominje se da je na utakmici dozvoljeno prisustvo 25.000 dece uzrasta do 14 godina, pri čemu je jedan pratilac (roditelj) dozvoljen na desetoro dece.

Neophodno je dostaviti sledeće informacije:

- broj dece koje roditelj prijavljuje za odlazak i broj roditelja pratilaca (maksimalno jedan roditelj na desedoro dece);
- ime prezime roditelja pratioca;
- klub u okviru sportskog društva i
- da li se očekuje od Кluba organizacija prevoza ili ne

Svi roditelji koji žele, mogu prijaviti minimum desetoro dece sledeće imejl adrese i brojeve telefona:

snezana.spasojevic@crvenazvezdafk.com ili 066/ 80 11 361
dragana.banjeglav@crvenazvezdafk.com ili 066/ 80 11 374
katarina.nikolovski@crvenazvezdafk.com ili 066/ 80 11 372
Tagovi: GračanicaSport

Povezane vesti