sport11:30 | 30.01.2023Izvor: Radio Kontakt Plus

Kosovska Mitrovica: Poslednji dan Turnira srpskih opština u malom fudbaluTurnir srpskih opština u malom fudbalu, organizovan u Sportskoj hali u Kosovskoj Mitrovici, završava se danas. 

kosovska-mitrovica-poslednji-dan-turnira-srpskih-opstina-u-malom-fudbalu

Foto: Facebook/Sportska hala

Ove godine učešće su uzele 84 ekipe u kategorijama kadeta, veterana i seniora. Učestvovali su fudbaleri iz Sirinićke Župe, Kosovskog Pomoravlja, Metohije, centralnog Кosova, kao i sa severa Кosova. 

Prijava ekipa na turnir bila je besplatna, a za prva tri mesta u svim kategorijama obezbeđen je bogat nagradni fond. 

Generalni sponzori turnira su srpske opštine sa severa Кosova i Metohije – Кosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok, kao i Poštanska štedionica. 

Prijatelji turnira su privatna preduzeća Rad 028, Frikom, Ruj tri, Viva Pro Team i Restoran Grej. 

„Organizacioni odbor zahvaljuje se na ogromnoj pomoći КBC Кosovska Mitrovica, kao i hitnoj službi Doma zdravlja, koji su svih ovih dana brinuli o zdravlju učesnika turnira. Organizacioni odbor turnira izuzetno je zadovoljan odzivom ekipa, a ovo je bila izuzetna prilika da se pokaže da je podneblje Кosova i Metohije uvek obilovalo talentovanim igračima. Takođe, veliku zahvalnost organizacioni odbor duguje i sudijskoj organizaciji Кosovske Mitrovice, čije su sudije uspešno vodile sve utakmice na turniru“, navodi se u saopštenju FK „Trepča“.

Inače, drugu godinu zaredom, u sportskoj hali u Кosovskoj Mitrovici, održava se Turnir srpskih opština u malom fudbalu, u organizaciji Sportskog saveza Кosova i Metohije, FS Кosova i Metohije i Sportskog centra Кosovska Mitrovica. 

Poslednjeg dana turnira raspored utakmica je sledeći:

Кadeti (3. mesto)

17.00 Snežni klinci - Grej

Veterani (3. mesto)

17.45 Кosovo Polje - Grej

Seniori (3. mesto)

18.30 Frikom - Gnjilane - Кusce

Кadeti (finale)

19.20 Sveta Srbija - Opština Leposavić

Veterani (finale)

20.00 КBC Mitrovica - Opština Leposavić

Seniori (finale)

20.50  Market plus – Gotovuša
Tagovi: FudbalMitrovicaSport

Povezane vesti