vesti10:50, 18.07.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

Muškarac stradao u nesreći na putu Sočanica – LeposavićMuškarac D. J. sa prebivalištem na Kosovu, stradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Sočanica – Leposavić, potvrdio je za Radio Kontakt Plus, portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

muskarac-stradao-u-nesreci-na-putu-socanica-leposavic

Foto: Radio Kontakt Plus

Do nesreće je došlo sinoć u 23.10, u mestu Jezero, kada su se sudarili vozilo marke „opel astra“, bele boje, mitrovičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao D. J. i autobus "mercedes" novopazarskih registarskih oznaka.

„Do saobraćajne nesreće je došlo, tako što se vozilo marke ’opel astra’ kretalo iz Leposavića u pravcu Sočanice, kada je u mestu Jezero, za sada iz nepoznatih razloga, vozač izgubio kontrolu nad vozilom i prešao preko kolovozne trake predviđene za kretanje vozila iz suprotnog smera, gde svojom levom stranom vozila udara u levu prednju stranu autobusa“, naveo je Radović.

Povređeni muškarac je vozilom Hitne pomoći prebačen u Kliničko-bolnički centar Kosovska Mitrovica, ali je policija u međuvremenu obaveštena da je podlegao povredama.

„Vozač autobusa I. A. je alkotestiran i nije imao promila alkohola u dahu“, dodao je Radović.

Na lice mesta izašao je i javni tužilac, koji je naložio da slučaj ide redovnom procedurom.

Istraga je u toku.


Tagovi: LeposavićSaobraćajna nesrećaKosovska policija