sport11:06, 21.06.2022Izvor: Radio Kontakt Plus

Novo u Difu: Okršaj "malih mozgova"Pored fudbalskih veština, OFK Dif iz Kosovske Mitrovice, podučava svoje članove i opštom kulturom i znanjem. Danas je završen kvalifikacioni ciklus kviza znanja na kojem su učestvovali svi članovi ovog kluba, dok će veliko finale biti održano u četvrtak, 23. juna.

novo-u-difu-okrsaj-malih-mozgova

Foto: OFK "Dif"

U kvalifikacijama su učestvovali đaci 2009. i 2010. godište Osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Zvečana, kao i OŠ “Branko Radičević” i “Sveti Sava” iz Kosovske Mitrovice.

Uloga kvizmastera pripala je našem sugrađaninu Milošu Radoviću, koji je za ovdašnji podmladak pripremio pitanja iz opšte kulture, geografije, istorije, biologije, srpskog jezika, muzike, sporta…

U velikom finalu našle su se šampionske ekipe sve tri gorepomenute škole i time stekle pravo učestvovanja na prvom javnom jedinstvenom i inovativnom Dif kvizu, koji će se održati u četvrtak u 19.30 časova, na šetalištu u Kosovskoj Mitrovici. 

Za najuspešnije obezbeđene su vredne nagrade, zahvaljujući prijateljima kluba, kao što su “Sportline”, bazen “Oaza”, Privatni kulturni centar “Akvarijus”…

Nakon đaka 2009. i 2010. godište, u narednom periodu biće uključene i ostale generacije, najavljeno je iz OFK Dif.

Tagovi: ZvečanDecaMitrovicaSport

Povezane vesti

Najnovije


Rezultati Uživo

livescore