sport21:31, 28.12.2019Izvor: Kosovo Online

Rukometni sudijski par Kovač i Milosavljević najbolji u 2019. godiniRukometne sudije Goran Kovač iz Kosovske Mitrovice i Srđan Milosavljević iz Zvečana, proglašeni su večeras za najbolji sudijski par Srbije u 2019. godini.

rukometni-sudijski-par-kovac-i-milosavljevic-najbolji-u-2019-godini

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

Ovo prestižno priznanje, uručio im je potpredsednik Zajednice sudija i kontrolora Slobodan Višekruna u poluvremenu rukometne utakmice između reprezentacija Srbije i Egipta odigranoj u Beogradu.

U saradnji Rukometnog saveza Srbije i lista "Sportski žurnal", već 14 godina, tradicionalno se biraju najbolje sudije, treneri i igrači, a odluku da titulu najboljeg sudijskog para ponesu Kovač i Milosavljević donela je Zajednica sudija i kontrolora Srbije.

„Veoma smo ponosni i srećni što smo upravo mi poneli ovako značajno priznanje i smatramo da je ovo kruna naših karijera. Posebno smo radosni što smo podršku u izboru za najbolji sudijski par dobili od eminentnih međunarodnih sudija i predsednika Zajednice sudija i kontrolora Zorana Stojanovića i potpredsednika Slobodana Višekrune“, izjavili su za Kosovo Onlajn nagrađene sudije Goran Kovač i Srđan Milosavljević.


Tagovi: Zvečan