sport20:35, 26.10.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Set stubova za odbojkaške terene u sportskoj hali u Kosovskoj MitroviciOdbojkaški savez Srbije obezbedio je još jedan set stubova, čime je omogućeno pravljenje dodatnih odbojkaških terena u sportskoj hali u Kosovskoj Mitrovici.

set-stubova-za-odbojkaske-terene-u-sportskoj-hali-u-kosovskoj-mitrovici

Foto: OK Kosovska Mitrovica/FB

Odbojkaški savez Srbije po ko zna koji put pomaže dalji razvoj i afirmaciju odbojke na Kosovu i Metohiji, ističu iz Odbojkaškog saveza KiM, te izražavaju zahvalnost na pomoći.

“Izgradnjom hale sportova u Kosovskoj Mitrovici, odbojkaški sport konačno može da se razvija u punom kapacitetu i da sve veći broj dece u hali raduje roditelje i sportske radnike”, navodi predsednik Odbojkaškog saveza Kosova i Metohije Nikola Radomirović u saopštenju.

Iz Odbojkaškog saveza KiM podsećaju da na terenima hale sportova, pored odbojkaških klubova iz Kosovske Mitrovice, treniraju i ekipe Sokolica iz Zvečana i Vidovdan iz Gračanice, a na raspolaganju su i svim ostalim klubovima sa Kosova i Metohije.

Dodatno, iz Saveza izražavaju zahvalnost lokalnoj samoupravi koja svake godine obezbeđuje finansijska sredstva za takmičenje ekipa u regionalnim i republičkim ligama, kao i direktoru hale sportova Goranu Kovaču, za unapređenja uslova rada i omogućavanje dovoljnog broja termina za treninge i utakmice.Tagovi: MitrovicaSport