KAIRAT - CRVENA ZVEZDAkairat-crvena-zvezda

ARENA SPORT | 16:00

Kao TV preporuku za danas, predlažemo vam direktan prenos meča 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, duel Kairata i Crvene zvezde.

Od 14h na kanalu Arena Sport 1 možete pratiti ovu utakmicu.

Srpski šampion danas u dalekom Almatiju, protiv Kairata, igra jedan od najvažnijih mečeva ovog leta.

Kairat je najjači rival sa kojim se Crvena zvezda susreće u novoj eri, na početku svog puta na Starom kontinentu. To je loš deo priče.

Dobar deo priče je da eliminacijom najboljih timova Kazahstana i vrlo verovatno Moldavije može da obezbedi Ligu Evrope, čist profit od 8.000.000 evra i da uz sve to Liga šampiona ponovo bude nadohvat ruke.

Loša stvar za Crvenu zvezdu je što dvomeč sa Kairatom budi horor sećanja na 2015. godinu.

Dobra stvar za Crvenu zvezdu je što kazahstanski šampion, iako ima klasu u Vagner Lavu i Gvinejcu Kanteu, nije preterano brza ekipa.

Sve to ukazuje da će crveno-beli igrati sa nešto manje rizika, svesno će preskakati sredinu terena i forsirati tehničku superiornost Kataija i Ivanića.

Zvezda će pokušati da igra direktno, bez obzira na formaciju i konačnu odluku Dejana Stankovića o tome da li će da igra sa trojicom ili četvoricom pozadi.

Uostalom u Beogradu će se sve rešavati. Mada bi za Crvenu zvezdu bilo idealno da pobedi. Posle toga bi sve bilo lakše.NajčitanijeNajnovije