NLB Komercijalna banka obaveštava korisnike na KiM o zatvaranju ekspozitura

Više korisnika NLB Komercijalne banke na Kosovu i Metohiji dobilo je večeras obaveštenje na svoje adrese elektronske pošte o zatvaranju ekspozitura na KiM 31. januara 2024. godine, saznaje Kontakt ...
Image

Više korisnika NLB Komercijalne banke na Kosovu i Metohiji dobilo je večeras obaveštenje na svoje adrese elektronske pošte o zatvaranju ekspozitura na KiM 31. januara 2024. godine, saznaje Kontakt plus.

Korisnici ove banke do sada su nam potvrdili da su dobili obaveštenja da se zatvaraju ekspoziture u Zvečanu i Kosovskoj Mitrovici. Mejl im je stigao sa adrese noreply@nlbkb.rs dok se u sadržaju mejla nalaze informacije o banci i ekspozituri koje su dostupne i na zvaničnoj internet stranici banke.

Korisnici iz Zvečana i Kosovske Mitrovice dobili su obaveštenje da će biti prebačeni u ekspozituru u Raški.

„Nakon pažljive analize ključnih poslovnih kriterijuma, NLB Komercijalna banka je donela odluku da ekspozitura u Zvečanu, Kralja Milutina 52 prestane sa radom 31.01.2024. godine“ – navodi se u obaveštenju za korisnike banke u Zvečanu.

U obaveštenju korisnika iz Zvečana se navodi da će račun korisnika biti automatski i bez troškova prebačen u ekspozituru Raška, Nemanjina 10, dok će ugovori, usluge, brojevi računa i platnih kartica ostati nepromenjeni.

„Želimo da Vam se zahvalimo na poverenju koje nam ukazujete i pomognemo Vam, da se što lakše prilagodite, zbog čega Vam nećemo naplaćivati troškove vođenja računa za period od 1. februara do 31. jula 2024. godine“ – dodaje se.

Navode i da korisnici mogu novu ekspozituru koja im je dodeljena u svakom trenutku da promene bez troškova.

Identično obaveštenje stiglo je za korisnike iz Kosovske Mitrovice. Nezvanično saznajemo, i korisnicima u Gračanici.

Zvaničnu potvrdu ove informacije zatražili smo i od same banke večeras. Do objavljivanja ove vesti odgovor nije stigao.

Podsetimo, 22. decembra, kako je javio Medija centar Čaglavica, zaposleni NLB Komercijalne banke Srbije, filijale Kosovska Mitrovica dobili su obaveštenje iz svoje „centrale“ u Beogradu da je Izvršni odbor banke doneo odluku o zatvaranju filijale i svih devet ekspozitura ove banke na Kosovu. Zvanične potvrde ove informacije nakon toga nije bilo. O tome čitajte u vesti u nastavku:

NLB Komercijalna banka zatvara svoju filijalu i ekspoziture na Kosovu?


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.