18:16, 08.04.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Dalibor Jevtić oštro osudio izjavu Nenada RašićaKosovski ministar za zajednice i povratak u tehničkoj vladi, Dalibor Jevtić, oštro je osudio danas izjavu direktora Kancelarije za pitanja zajednica pri kancelariji kosovskog premijera Nenada Rašića, istakavši da pojedinci “koriste ovaj trenutak i momenat da kroz svoje novo političko angažovanje nastave svojim izjavama i aktivnostima da ruše sve mostove saradnje i komunikacije” između Srba i Albanaca. 

dalibor-jevtic-ostro-osudio-izjavu-nenada-rasica

Foto: MZZP

Jevtić ističe da je potreba za saradnjom, komunikacijom i koordinacijom u ovom trenutku više nego potrebna, navedeno je u saopštenju dostavljenom Kontakt Plus radiju. 

“Više puta sam naglasio, javno i na sastancima koje sam imao, zahvalnost ministru zdravlja Vlade Kosova Arbenu Vitiji na profesionalnom odnosu, radu i odgovornosti koju je pokazao. Ističem to još jednom. Takođe, želim da izrazim i zahvalnost svima ostalima koji su uklonili političke barijere među nama kako bi zajedno pobedili ovaj opasan virus”, istakao je Jevtić.

On je dodao da su predstavnici međunarodne zajednice i ambasadori, ovih dana javno i vrlo jasno pohvalili napore odgovornih zvaničnika na zajedničkom angažovanju u ovim teškim vremenima. 

“Pozivam ih da isto tako osude izjave gospodina Rašića, da jasno kažu NE čoveku koji se neće zaustaviti na ovome, jer je dobio priliku da kao direktor Kancelarije za zajednice umesto da radi na rešavanju problema građana, unosi nemir i razdor svojim izjavama”, zaključio je Jevtić. 
 


Tagovi: Dalibor JevtićKosovoNenad RašićKorona virus

Povezane vesti
Najčitanije


08:19, 24.05.2020


Najnovije