09:16 | 29.01.2023 Izvor: Radio Goraždevac

Deca u Goraždevcu dobila poklone od humanitarnih organizacija "Radosti moja" i "Osmeh na dar"Predstavnici hrišćanske zajednice "Radosti Moja" i humanitarne fondacije "Osmeh na dar" podelili su poklone deci u Goraždevcu.

deca-u-gorazdevcu-dobila-poklone-od-organizacija-radosti-moja-i-osmeh-na-dar

Foto: Radio Goraždevac

Predstavnica nemačke humanitarne organizacije "Radosti moja", Sanja Dier Dragičević, kazala je da već dvanaesti put dolaze na Kosovo i Metohiju i dele poklone mališanima.

"Mi smo mala zajednica sastavljena od nekoliko ljudi, koji se trude da ne zaborave svoj narod na Kosovu i Metohiji. Želimo da ih obradujemo tim poklonima ili paketićima, ali i da pomognemo porodicama preko manastira Visoki Dečani ili organizacije 'Majka devet Jugovića'. Hoćemo da pokažemo ovim ljudima i deci da ih nismo zaboravili, da smo tu za njih i da mislimo na njih iako živimo u Štutgartu. Već dvanaest godina za Savindan dolazimo na Kosovo i Metohiju", rekla je Dragičević za Radio Goraždevac.

Predstavnik organizacije "Osmeh na dar", Anka Stojanović, kazala je da često dolaze u Goraždevac.

"Ovo je sedamnaesti put da smo u Goraždevcu. Podela paketića na Kosovu i Metohiji nije naša jedina akcija, ali je velika. Za nas ova akcija predstavlja mogućnost da se mi koji nismo iz ovih krajeva okupimo oko jedne lepe stvari i posetimo svetinje i ljude koji ovde žive", dodala je Stojanović.

Jutjuber Aleksandar Trifunović, poznatiji kao "Quartz313", po drugi put je u Goraždevcu.

Kazao je da se nada da će i naredne godine doći i družiti se sa najmlađima na Kosovu i Metohiji.
Tagovi: DecaGoraždevac

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije