15:39, 23.06.2022 Izvor: Radio Kontakt Plus

Ekstra Nena, Oliver Njego i Nikola Rackov večeras u Mitrovačkom dvoruKoncert umetničkog trija koji čine Snežana Berić - Ekstra Nena, Oliver Njego i Nikola Rackov biće održan večeras od 20h u Mitrovačkom dvoru.

ekstra-nena-oliver-njego-i-nikola-rackov-veceras-u-mitrovackom-dvoru

Foto: Radio Kontakt Plus

Tim povodom, danas je održana konferencija za medije na kojoj su govorili pomenuti umetnici.

Snežana Berić - Ekstra Nena, zahvalila se organizatorima na pozivu da bude deo Mitrovačkog festivala kulture.

„Osim što meni ovo predstavlja zadovoljstvo, nadam se da ćete i vi uživati u večerašnjem programu iliti predstavi. To nije samo muzika, čovek kada izgovara nešto to onda izlazi iz njegove duše, kompletna ličnost na sceni daje sve od sebe“, rekla je Ekstra Nena.

Ona će, kako je najavljeno, večeras mitrovičkoj publici predstaviti i pesme sa svog novog albuma.

Foto: Radio Kontakt Plus

Operski pevač Oliver Njego, kazao je da trio kojem pripada večerašnji koncert posvećuje preminuloj koleginici Merimi Njegomir.

„Ne mogu da se otmem utisku da smo ovaj prostor delili sa vama, sa našim bivšim članom kojeg nažalost više nema, a to je Merima Njegomir. Mi ćemo večeras, u ime svega onoga što smo delili kroz dugačak period, pokušati da se setimo nje, nedostajaće nam u duetima i tercetima“, dodao je Njego.

Publika će večeras biti u prilici da uživa u klasičnoj muzici, džezu i još mnogo čemu, rekao je pijanista Nikola Rackov, koji je do sada održao više od 2.000 koncerata širom sveta.

„Ovo što ćemo večeras u vašem dvoru izvesti to je naša vizit karta. Čućete od operskih arija, pa do ruskih romansi, crnačkog džeza, starovaroških i narodnih pesama“, dodao je.

Foto: Radio Kontakt Plus

Vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra "Dragica Žarković", Milan Mihajlović, pozvao je sugrađane da dođu i isprate večerašnji događaj u što većem broju.

„Radost je kad imamo ovakve goste. Ono što čini centralnu svečanost ovog festivala jeste ovaj koncert za koji očekujem da će biti posećen. Hvala izvođačima neizmerno na dolasku. Verovatno će se svi sugrađani odazvati pozivu, ispuniti salu Mitrovačkog dvora i uživati u koncertu koji je osuđen na uspeh“, dodao je Mihajlović.

Pokrovitelj događaja je Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica.
Tagovi: KulturaMitrovica

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije