„Elektrosever“ poziva građane da sklope ugovor o snabdevanju električnom energijom

Poziv kako bi se izbegle eventualne tužbe.
Image
Foto: Kontakt Plus

Кompanija „Elektrosever“, pozvala je danas potrošače koji nisu sklopili ugovor o snabdevanju električnom energijom, da to urade, jer će na taj način, kako su naveli, obezbediti stabilno i kontinuirano snabdevanje električnom energijom, dati doprinos daljem unapređenju usluga, te izbeći eventualne tužbe.

„Кompanija „Elektrosever“ postoji isključivo zbog građana Severne Mitrovice, Zvečana, Leposavića i Zubinog  Potoka. Pozivamo potrošače, koji nisu sklopili ugovor o snabdevanju električnom energijom, da dođu u naše poslovnice i zaključe ugovor“, stoji u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Iz ovog preduzeća napominju i da su njihove cene, u odnosu na druge snabdevače, povoljnije.

„Podsećamo da su naše cene niže u odnosu na druge snabdevače, jeftina zona je do utrošenih 800 kilovat sati mesečno, dok je jeftina tarifa svakog dana od 22 časa uveče do 6 sati ujutru“,  navodi se dalje u saopštenju.

Ako kao potrošač imate dodatne nedoumice, pitanja ili reklamacije, iz kompanije Elektrosever pozivaju da se obratite na telefon: 028/422-77  ili putem mejla na adresu: reklamacije@elektrosever.com.

Informacije možete dobiti i lično u poslovnicama „Elektrosevera”, svakog radnog dana, od 8 do 14 časova.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.