09:53, 11.09.2019Izvor: PKC Akvarijus

Finale “Okršaja mozgova” sutra u AkvarijusuPoslednje, treće kolo plej ofa drugog ciklusa kviza "Okršaj mozgova" odigraće se u Privatnom kulturnom centru "Akvarijus" u Kosovskoj Mitrovici u četvrtak, 12. septembra, od 20 časova.

finale-okrsaja-mozgova-sutra-u-akvarijusu

PKC Akvarijus

Učestvuju četiri najbolje ekipe: Iron Boys (Ernest Maksuti, Mlađan Đorđević, Miljan Šćepanović, Stefan Spasić), Kajzer Soze (Uroš Milosavljević, Zoran Savić, Todor Milović, Nemanja Mišić), Ceca i ranjeni orlići (Srđan Milentijević, Dejan Petković, Nenad Rakić, Svetlana Rakić) i Gilipteri (Miloš Damjanović, Srđan Milićević, Miloš Radović, Olivera Đorović).

Ekipa Iron Boys i dalje je u vođstvu (63 boda), i do sada je, i u kvalifikacijama i u plej ofu, pokazala najbolje znanje. 

Odmah iza njih su Gilipteri (54) i Kajzer Soze (52), sa zaostatkom koji nije nedostižan.

Najveće razočarenje ovog ciklusa kviza jesu Ceca i ranjeni orlići (44) koji su važili za jedne od favorita čitavog ciklusa.

Bodovi se u plej ofu prenose iz kola u kolo. Pobednik je ona ekipa koja posle tri odigrana kola bude sakupila najviše bodova.

Pobednik prvog ciklusa „Okršaja mozgova“ (za 2018. godinu) je ekipa VMRO (Milica Radovanović, Rodoljub Šćekić, Vasilj Adžić, Staša Stojsavljević). 

Kao nagradu za pobedu njima je pripao četvorodnevni boravak u luksuznim apartmanima na Kopaoniku, koji je obezbedio sponzor prvog ciklusa kviza Chalet Vrhovi Kopaonika.

„Okršaj mozgova“osmišljen je kao kviz u kojem se, kroz druženje i zabavu, takmičari nadmeću iz različitih oblasti znanja (kultura i umetnost, istorija, geografija, sport, politika, opšte znanje). 

Urednik i supervizor kviza je Branislav Nešović, urednike i komisiju, zaduženu za regularnost takmičenja, čine još i Miloš Timotijević, Rodoljub Šćekić, Slobodan Popović i Miljana Dunđerin, voditelj je Aleksandar Dunđerin, a organizator Privatni kulturni centar „Akvarijus“ iz Kosovske Mitrovice.

Na „Okršaju mozgova“ učestvuju ekipe sastavljene od četiri takmičara (3+1 rezervni igrač).


Tagovi: Mitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije