11:57, 03.12.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

GI "SDP": U optužnici se ne navodi ime i prezime nalogodavca i ubice Olivera IvanovićaPovodom podizanja optužnice od strane kosovskog Specijalnog tužilaštva, protiv 6 osoba koje se terete za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, iz GI “SDP” poručuju da već dvadesetdva meseca postavljaju isto pitanje, a da odgovora nema niti u optužnici stoji ime i prezime nalogodavca i ubice Ivanovića.

gi-sdp-u-optuznici-se-ne-navodi-ime-i-prezime-nalogodavca-i-ubice-olivera-ivanovica

Radio Kontakt Plus

“Podiže se optužnica protiv sekretarice Olivera Ivanovića, kojoj se stavlja na teret saradnja sa osumnjičenim licima, koja su koordinisala u ubistvu Olivera Ivanovića, a koje osumnjičena Silvana Arsović ne poznaje, niti je ikada imala kontakt sa tim licima. Takođe joj se stavlja na teret da je bila svesna (kako su preneli pojedini mediji i portali) da su kamere bile nasilno zaustavljene da ne bi snimile izvršeno delo - ubistvo,” - navodi se u saopštenju SDP-a.

U SDP-u kažu da smo svih ovih meseci svedoci raznih prepucavanja, lažnih spekulacija i dezinformacija, kao i pritisaka bez konkretnih dokaza i saznanja.

“Građansku inicijativu 'SDP' interesuju konkretni dokazi i tražićemo da se advokatima optužene Silvane Arsović konačno dostave spisi predmeta i jasni dokazi ukoliko postoje,” - dodaje se u saopštenju.


Tagovi: PravosuđeOliver IvanovićGI SDP

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije