13:42, 25.01.2020Izvor: Naša Gračanica

Gračanica: Nagrađeni najuspešniji učenici i sportistiNa sportskom kompleksu “Dragan Džajić” u Gračanici održana je ceremonija dodele priznanja i sportskih nagrada za najuspešnije učenike i sportiste.

gracanica-nagradeni-najuspesniji-ucenici-i-sportisti

Foto: Naša Gračanica

Opština Gračanica je obezbedila nagrade za najuspešnije učenike osnovnih i srednjih škola, kao i za sportiste i sportske klubove koji su ostvarili zapažene rezultate tokom prethodne godine.

Zahvalivši se svim školama i trenerima što na jedan pravi i dostojanstven način rade sa decom, predsednik opštine Gračanica Srđan Popović istakao je da su deca naša budućnost u koju uvek treba da se ulaže.

“Tokom cele godine imali smo izuzetnu saradnju sa svim sportskim kubovima i školama, tako da smo odlučili da nagradimo sve sportiste sa naše opštine. Ovo je za nas veoma bitan događaj jer će opština i u budućnosti raditi sa decom, gde ćemo se potruditi da na jednom višem nivou, podržimo sva sportska udruženja, škole, svakog pojedinca koji želi da se bavi sportom, jer pre svega ova deca i omladina su budućnost naše opštine“, kazao je Popović.

Opštinska odeljenja za obrazovanje i kulturu, kao i za omladinu i sport obezbedili su nagrade za 182 dece, za osam škola i osam sportskih udruženja u opštini Gračanica.
 Tagovi: Gračanica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije