13:05, 13.01.2022 Izvor: Radio Kontakt Plus

Gračanica: Zbog upada specijalaca, otkazan organizovani prevoz na doček pravoslavne Nove godineIz Opštine Gračanica pozvali su građanstvo da na večerašnjem obeležavanju pravoslavne Nove godine na Trgu u Gračanici poštuju sve propisane epidemiološke mere “kako ne bi davali prostora nedobronamernim pojedincima, institucijama i bezbednosnim službama da izazovu nove nemire i pritiske na naš narod”. S tim u vezi organizovani prevoz na proslavu je otkazan.

gracanica-zbog-upada-specijalaca-otkazan-organizovani-prevoz-na-docek-pravoslavne-nove-godine

Foto: Kim

Prevoz je otkazan zbog, kako se ističe u saopštenju iz Opštine Gračanica, novonastale situacije i sinoćne akcije kosovske specijalne policije u zgradi te opštine, “a kako bi se predupredile moguće neželjene reakcije.

Kako se dodaje, građani samoinicijativno mogu doći od 16 časova u centar Gračanice i poslužiti se kuvanim vinom, rakijom i volom koji se priprema za ovu priliku.

“Opština Gračanica nastavlja, kao i od sada, da preduzima sve neophodne mere i pripreme kako bi večeranje oveležavanje pravoslavne Nove godine proteklo u miru i dobrom raspoloženju, a u skladu sa propisanim epidemiološkim merama”, stoji u saopštenju.
Tagovi: GračanicaNova Godina

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije