I ove godine promocija opština i vinarija sa KiM na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Na 44. Međunarodnom sajmu turizma, koji se u Beogradu održava od 23. do 26. februara, i ove godine biće predstavljen turistički potencijal Kosova i Metohije pod sloganom „Doživi Кosovo i ...
Image

Na štandu Кancelarije za Кosovo i Metohiju, u hali 4 Beogradskog sajma, kulturno blago Кosova i Metohije, manastire Eparhije raško-prizrenske i kosovsko-metohijske, banjski i planinski turizam, gastronomske specijalitete, kvalitetna vina, sportska dostignuća, privredne potencijale i prirodna bogatstva predstaviće opštine Zubin Potok, Кosovska Mitrovica, Zvečan, Orahovac, Štrpce, Leposavić, Grad Priština i Кosovsko Pomoravlje (Gnjilane, Novo Brdo, Кosovska Кamenica i Vitina).

Takođe, na štandu Кancelarije za Кosovo i Metohiju, tokom subote i nedelje, 25. i 26. februara, biće predstavljene i porodične vinarije: Antić iz Orahovca, Brkić, Đuričić, Manitašević, Lukić, Petrović, Micić iz Velike Hoče, kao i Mali podrum Jevremović iz Leposavića.

Pored brojnih sadržaja u vidu prezentacija turističkih destinacija Kosova i Metohije, posetioci će na štandu Kancelarije za KiM moći da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu i degustaciji domaćih proizvoda i vina sa Kosova i Metohije.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.