Radio Kontakt Plus - Radio kojem se veruje

Izveštaj KP-a: Nasilje u porodici, nanošenje lakih telesnih povreda, napad na službeno lice…

Dva slučaja nasilja u porodici, nanošenje lakih telesnih povreda i zastrašivanje, sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti i napad na službeno lice - zabeleženi su u ...
Image

Slučaj sprečavanja službenog lica u vršenju dužnosti zabeležen je u Banjama, o čemu smo izvestili ranije danas.

Napad na službeno lice zabeležen je u regionu Kosovske policije Mitrovica jug, u 13.50. Priveden je državljanin Srbije nakon što je posle verbalnog spora i napao službeno lice. Odlukom tužioca privedeni je pušten – stoji u izveštaju.   

Slučajevi nasilja u porodici zabeleženi su u Zvečanu i Kosovskoj Mitrovici. 

U Zvečanu je prijavljeno da je muškarac vršio nasilje nad dve žrtve i pretio im. Odlukom tužioca, slučaj se vodi po redovnoj proceduri. 

U Kosovskoj Mitrovici je privedena ženska osoba nakon što je, pod uticajem alkohola i narkotika, napala žensku i mušku osobu. Odlukom tužioca, određeno joj je 48-časovno zadržavanje – navodi se takođe u izveštaju.  

Slučajevi lakih telesnih povreda zabeleženi su u Kosovskoj Mitrovici i opštini Leposavić.

U Mitrovici je ženska osoba prijavila da ju je fizički napala nepoznata osoba koja joj je i pretila. Njoj je pružena medicinska pomoć, o slučaju je obavešten i tužilac.  

U opštini Leposavić, u mestu Zemanica, muškarac je zadobio lake telesne povrede nakon što ga je napao drugi muškarac. Njemu je pružena medicinska pomoć, a slučaj je pod istragom – stoji u izveštaju.  


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.