Kancelarija za KiM: Otvoreno i opremljeno odeljenje predškolske ustanove u Babinom Mostu

Izdvojeno odeljenje Predškolske ustanove „Кosovski božuri“ u Babinom Mostu, u kome boravi 30 mališana uzrasta do pet godina, otvoreno je i opremljeno, za šta je ...
Image

Kako se navodi u saopštenju, za opremanje prostora ove ustanove i nabavku didaktičkog materijala – kompletan inventar, edukativni materijal, igračke, projektor platno i druge namene, Кancelarija za КiM je izdvojila sredstva u iznosu od oko 700.000 dinara.

Pomoćnica direktora Кancelarije za КiM, Svetlana Miladinov, kaže da je ovo značajna podrška odrastanju najmlađih, posebno onih koji žive južno od Ibra. 

“Izdvojeno odeljenje Predškolske ustanove u Babinom Mostu je uređeno po svim standardima i ne zaostaje za najsavremenijim ustanovama ovog tipa u bilo kom delu naše zemlje. Izuzetno nam je važno da naša deca na КiM budu dobro pripremljena za đačke dane, ali isto tako da se kroz boravak u vrtiću socijalizuju, razvijaju osećaj pripadnosti, zajedništva i solidarnosti sa svojim vršnjacima. Snažan nam je motiv da radimo i gradimo temelje srećnog detinjstva našim najmlađima i u narednom periodu”, navela je Miladinov.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.