15:38, 21.01.2022 Izvor: Radio Kontakt Plus

Mitrovica: Ključevi novih stanova za 36 porodica, stipendije za najbolje sportisteKljučeve novih stanova koji se nalaze u Zvečanskoj, Nemanjinoj i Kolašinskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici, dobilo je danas 36 porodica, saopšteno je iz lokalne samouprave.

kljucevi-novih-stanova-za-36-porodica-u-kosovskoj-mitrovici-stipendije-za-najbolje-sportiste

Foto: Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica

Nove domove dobile su porodice koje su učestvovale na konkursu prethodno raspisanom od strane lokalne samouprave, navodi se u saopštenju.

Predsednik Privremenog opštinskog organa, Aleksandar Spirić, zahvalio se na pomoći Kancelariji za Kosovo i Metohiju, koja je finansirala izgradnju pomenutih stanova u Mitrovici.

Spirić je najavio da će u narednom periodu mladim bračnim parovima biti dodeljeni ključevi stanova koji se nalaze u četiri novoizgrađene zgrade u Mitrovici.

Foto: Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica

Stipendije za najuspesnije mitrovičke sportiste

Stipendije u iznosu od 15.000 dinara, narednih šest meseci, primaće najbolji mitrovički sportisti u 2021. godini, saopšteno je danas iz lokalne samouprave.

Za postignute rezultate u protekloj godini, nagrađene su kik-bokserke Magdalena Luković i Nada Petronić, kao i odbojkašica Andrea Jevtić.

Iz Privremenog opštinskog organa poručuju da će i u ubuduće podržavati i pomagati sportiste.
Tagovi: Aleksandar SpirićPomoćMitrovica

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije