19:47 | 27.01.2023 Izvor: Radio Kontakt Plus

Kosovska policija: Na severu Kosova vatrenim oružjem napadnuto službeno vozilo policijeNa policijsku patrolu koja je bila na službenoj dužnosti na lokaciji Banjska-Izvor, u opštini Zvečan, danas je pucano iz vatrenog oružja. Povređenih nema, pričinjena je materijalna šteta na službenom vozilu sa leve strane vozača, za kojeg se sumnja da je bio meta napada - saopštila je Kosovska policija.

kosovska-policija-na-severu-kosova-vatrenim-oruzjem-napadnuto-sluzbeno-vozilo-policije

Foto: Kosovska policija

"Nadležne policijske jedinice su nastavile sa intenzivnom istragom i uspele da identifikuju osumnjičeni napušteni automobil (džip-opel), na planinskom putu na udaljenosti od oko 250 metara, za koji se sumnja da je umešan u slučaj. Takođe, u blizini osumnjičenog vozila uočeni su tragovi osumnjičenih lica koja su pobegla u nepoznatom pravcu" - navode iz policije. 

Ovo vozilo je policija zaplenila radi dalje istrage, a posedovalo je dodaju - registarske tablice za koje se sumnja da mu ne pripadaju.

"U saradnji i koordinaciji sa nadležnim tužiocem pokrenut je predmet ubistva u pokušaju i napada na službeno lice" - navode. 
Tagovi: Sever KosovaKosovska policija

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije