Kosovska policija: Novčane kazne zbog registarskih tablica od sutra od 8 časova

(Vest je ažurirana) Kazne za građane koji svoje registarske tablice nisu preregistrovali na "RKS" tablice počeće da se izriču sutra od 8 časova, javlja portal Kallxo, pozivajući ...
Image

„Kako je saopšteno, po rešenju o registarskim tablicama broj 05/103, do 21. novembra je bila predviđena mera opomene, dok je posle ovog datuma od dvadeset i drugog (22.) novembra Kosovska policija stavila do znanja da ću početi primena izricanja novčane kazne prema važećem zakonodavstvu, koja se prema proceni i policijskom planu očekuje da počne ovog dana (22.11.2022) u prepodnevnoj smeni“, rekao je on, prenosi Kallxo. 

On je dalje rekao da, pozivajući se na trenutnu situaciju, Policija Kosova „kontinuirano prati dešavanja i u operativnom aspektu vrši stručne procene u skladu sa kojima preduzima neophodne, razumne i zakonske mere za sprovođenje zakona i odluke državnih organa Kosova“.

Portal Kallxo nije precizirao koje je to tačno vreme kada će početi sa novčanim kažnjavanjem, dok je RTS preneo da je iz direkcije Kosovske policije za ovu RTV potvrđeno da će to biti od 8 časova. 


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.