12:30, 03.04.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

KP: Krađa u Suvom Dolu, u Leposaviću zastrašivanjeU toku prethodna 24 časa, u selu Suvi Do nadomak Kosovske Mitrovice, zabeležena je krađa strujomera, dok je u Leposaviću zabeležen slučaj zastrašivanja putem društvene mreže Instagram, saopštila je Kosovska policija.

kp-krada-u-suvom-dolu-u-leposavicu-zastrasivanje

Radio Kontakt Plus

U selu Suvi Do, Albanac B.M. (1971) prijavio je policiji da mu je nepoznata osoba ukrala strujomer, koji je bio postavljen na banderi ispred njegove kuće. 

"Nakon uviđaja, ekipa Kosovske policije obavestila je službenike KEDS-a, a potom i dežurnog tužioca, koji je ovo delo okvalifikovao kao "Krađa“ KZK 313“, potvrdio je Kontakt Plus radiju regionalni portparol Kosovske policije poručnik Branislav Radović.

Istraga je u toku.

Srbin N.G (1986) iz Leposavića, prijavio je pre dva dana, da mu je osumnjičeni sunarodnik R.N (2001) uputio poruke uvredljive i preteće sadržine putem društvene mreže Instagram.

“Žalioc je tom prilikom istakao, da je njegova maloletna ćerka bila u kući osumnijičenog, kao i da joj je isti davao alkohol i narkotike”, kazao je Radović.

Dežurni tužilac je, nakon istražnih radnji Kosovske policije, naložio da se slučaj zavede kao “Pretnja”.

Istraga u vezi i ovog slučaja se nastavlja.


 


Tagovi: MitrovicaKosovska policijaKosovoLeposavićKrađa

Povezane vesti
Najčitanije


08:19, 24.05.2020


Najnovije