12:23, 12.11.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

KP: Krađa, zastrašivanja i nasilje u porodici na severu KosovaTokom protekla dvadesetčetiri časa na severu Kosova zabeleženi su slučajevi krađe i pokušaja krađe, zastrašivanja i nasilja u porodici. U Istoku uhapšen Albanac zbog krijumčarenja drva iz Srbije. 

kp-krada-zastrasivanja-i-nasilje-u-porodici-na-severu-kosova

Radio Kontakt Plus

Nepoznata lica pokušala su nasilno da obiju bravu, na jednom lokalu u tržnom centru u Kolašinskoj ulici u Severnoj Mitrovici, saopštila je policija. Slučaj je zabeležen juče oko 8 časova ujutru, a drugi detalji nisu saopšteni. Istraga je u toku.

Takođe, tokom jučerašnjeg dana, oko 11.30 časova, nepoznate osobe izvršile su pljačku porodičnog doma Srbina iz Zubinog Potoka i tom prilikom odnele 550 evra u gotovini. Slučaj je ušao u redovnu istražnu proceduru, ističe se u policijskom saopštenju dostavljenom Kontakt Plus radiju.

Zbog zastrašivanja, jedan Srbin je priveden na informativni razgovor u stanicu Kosovske policije u Severnoj Mitrovici. Prema saopštenju policije, incident je zabeležen juče u 16.30 časova u ulici Kralja Petra, a žrtva je takođe srpske nacionalnosti. Nakon saslušanja, osumnjičeni je odlukom nadležnog tužioca pušten kući.

Zbog nasilja u porodici u selu Donji Krnjin, u opštini Leposavić jedno lice srpske nacionalnosti privedeno je sinoć oko 19 časova, saopštila je policija. Nakon prijave od strane žrtve, takođe srpske nacionalnosti, policija je izašla na lice mesta i privela osumnjičenog koji je bio pod dejstvom alkohola. Odlukom dežeurnog tužioca osumnjičenom je određen pritvor od 48 sati, a slučaj se dalje istražuje. 

Nakon što su mu pronađena drva iz Srbije bez odgovarajuće prateće dokumentacije, jedan Albanac uhapšen je juče oko 16:45 časova u Istoku, saopštila je Kosovska policija. Kako se navodi u saopštenju, drva su oduzeta I preneta na deponiju KFA u Istoku, dok je osumničeni po nalogu dežurnog tužioca pritvoren. Istraga je u toku.
 


Tagovi: HapšenjeLeposavićKrađaZubin Potok

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije