19:10, 13.01.2022 Izvor: Radio Kontakt Plus

KP o akciji u Gračanici: Pomoć inspektorima u nadgledaju sprovođenja antikovid meraSinoćnom akcijom u zgradi Opštine Gračanica, Kosovska policija je pomagala inspektorima Agencije za hranu i veterinu koji nadgledaju sprovođenje antikovid mera, saopšteno je iz Kosovske policije.

kp-o-akciji-u-gracanici-pomoc-inspektorima-u-nadgledaju-sprovodenja-antikovid-mera

Foto: Kancelarija za KiM

"U cilju pravilnog informisanja javnosti i medija u vezi sa akcijom u Opštini Gračanica, obaveštavamo vas da je na toj lokaciji Policija Kosova, po službenoj dužnosti, samo pomagala inspektorima u vršenju njihovih dužnosti, a u vezi su sa sprovođenjem mera protiv pandemije kovid-19", navodi se u saopštenju, uz napomenu da policija “deluje tamo gde postoje informacije o nepoštovanju mera protiv pandemije”. 

Kako se dodaje, Agencija za hranu i veterinu je uz pomoć Kosovske policije, tokom novogodišnjih praznika i prve dve nedelje ove godine, povećala kontrolu i sprovela oko 2.000 inspekcijskih nadzora širom Kosova. Tom prilikom, izrečeno je 300 kazni privrednim subjektima, dok je zatvoreno 75 ugostiteljskih objekata.

U saopštenju se takođe ističe da su samo sinoć, u prištinskom regionu, izrečene 172 kazne zbog nepoštovanja antikovid mera.
Tagovi: GračanicaAkcijaKosovska policija

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije