10:25, 20.01.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Pljačka, fizički napad i saobraćajna nezgoda zabeležene u srpskim sredinama na KosovuTokom protekla 24 časa na Kosovu, u Severnoj Mitrovici, Leposaviću i Kosovskoj Kamenici zabeleženi su slučajevi pljačke, fizičkog napada i saobraćajna nezgoda, saopštila je Kosovska policija. 

kp-pljacka-fizicki-napad-i-saobracajna-nesreca-zabelezene-u-srpskim-sredinama

Radio Kontakt Plus

Prošle noći u Severnoj Mitrovici, dva muškarca fizički su napala Srpkinju i tom prilikom su je opljačkali, navodi se u dnevnom izveštaju Kosovske policije dostavljenom Kontakt Plus radiju.

Pljačka se dogodila sinoć u 22:43h, a prema rečima žrtve, ukradena joj je tašna sa ličnim dokumentima i mobilnim telefonom. Nakon medicinskog zbrinjavanja, žena je puštena kući, a slučaj se dalje istražuje.

Kosovska policija je tokom jučerašnjeg dana privela muškarca, makedonskog državljanina u Leposaviću, zbog fizičkog napada na Srpkinju sa kojom je živeo u zajednici.

Prema izveštaju policije, prilikom napada koji se dogodio oko 16:15h, muškarac je bio u alkoholisanom stanju, a odlukom tužioca određen mu je pritvor. Slučaj se dalje istražuje.

Albanac državljanin Srbije, u selu Petrovce u opštini Kosovska Kamenica, izazvao je juče u 16:30h saobraćajnu nezgodu, u kojoj su dve osobe zadobile lakše telesne povrede.

Kako je navedeno u izveštaju Kosovske policije dostavljenom Kontakt Plus radiju, povređena lica su žene srpske nacionalnosti, koje su nakon medicinskog zbrinjavanja puštene kući.

Istraga u vezi ovog slučaja je u toku.


Tagovi: MitrovicaLeposavićPljačkaSaobraćajna nesrećaKosovska Kamenica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije