18:49 | 20.03.2023 Izvor: Radio Kontakt Plus

KP: Privedena jedna osoba u Zubinom Potoku, oduzeto oružje; Svećlja sa drugačijim podacima o lokacijiJedno lice privedeno je u Zubinom Potoku zbog sumnje na nedozvoljeno posedovanje oružja - saopštila je Kosovska policija.

kp-priveden-muskarac-u-zubinom-potoku-oduzeto-oruzje-sveclja-sa-drugacijim-podacima-o-lokaciji

Foto: Kosovska policija

"Jedinica policijske stanice Zubin Potok iz regiona Severna Mitrovica je kroz efikasnu saradnju sa drugim specijalizovanim jedinicama i jedinicama za borbu protiv droge stigla do tačke dobijanja relevantnih informacija da se sumnja da se na lokaciji u selo Kozarevo, u kući, nalazi oružje i municija" - navode iz policije. 

Dve lovačke puške, dve vazdušne puške, pištolj i municija - pronađeni su u kući i oduzeti. Pokrenut je predmet „posedovanje, držanje, neovlašćena kontrola oružja“ i osumnjičeni je upućen u pritvor na dalje postupanje - dodaju iz policije. 

Oglasio se i kosovski ministar unutrašnjih poslova, Dželjalj Svećlja, navodeći, međutim, da se akcija dogodila u selu Žerovnica, u opštini Zvečan.

"Čak i na severu naše zemlje, kao i u svakom kutku Republike Kosovo, postojaće nulta tolerancija za bilo koju aktivnost koja šteti javnom redu i našoj nacionalnoj bezbednosti" - dodao je takođe. 

Objavio je identične fotografije oduzetog oružja kao i Kosovska policija, ali i jednu dodatnu - fotografija na kojoj se vidi slika Slobodana Miloševića, pretpostavlja se, u objektu u kojem je i pronađeno oružje. 

Svećlja, međutim, nije naveo dodatne detalje. 
Tagovi: Sever KosovaKosovska policija

Povezane vesti


Najčitanije


21:47 | 24.05.2023


Najnovije