08:06, 12.02.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Mitrovica: U saobraćajnoj nezgodi povređena dva licaU saobraćajnoj nezgodi, u ulici Kralja Petra I u Severnoj Mitrovici, povređena su dva lica, od kojih je jedno maloletna devojčica, potvrđeno je Kontakt Plus radiju u Kosovskoj policiji.

kp-u-saobracajnoj-nezgodi-u-severnoj-mitrovici-povredena-dva-lica

Foto: KoSSev

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć oko 21 čas, u glavnoj mitrovačkoj ulici kod "Sreza", učestvovalo je sedam putničkih vozila, kaže za Kontakt Plus radio regionalni portparol Kosovske policije poručnik Branislav Radović.

"Osumnjičeno vozilo, sive boje, koje se udaljilo sa lica mesta, a kretalo se iz pravca centra Mitrovice ka Zvečanu, iz nepoznatih razloga, svojom prednjom levom stranom udarilo je u osam žardinjera, koje potom odbacuje na kolovoznu traku iz supotnog smera, ne zaustavlja se i nastavlja dalje u pravcu Zvečana. Vozila koja su se kretala iz pravca Zvečana, njih sedam, naleću na žardinjere i dolazi do oštećenja na vozilima, pri čemu su dva lica povređena", kazao je Radović.

Povređena maloletna devojčica M.S i muškarac Dž.D. nakon zadobijenih povreda, prebačeni su u zdravstveni centar u Severnoj Mitrovici, gde su im konstatovane lake telesne povrede, pa su nakon medicinskog zbrinjavanja pušteni kućama.

Uviđaj su izvršili saobraćajni istražni policajci iz jedinice za drumski saobraćaj, kazao je Radović i dodao da se potraga za vozačem i istraga nastavljaju.


Tagovi: IncidentKosovska policijaKosovoSaobraćajna nesreća

Povezane vesti
Najčitanije


08:19, 24.05.2020


Najnovije