Laplje Selo: Požar u magacinu trgovinske firme

Prošle noći je došlo do požara u objektu u Lapljem Selu koji je u vlasništvu predsednice Udruženja poslovih žena "Avenija" Gordane Đorić. Vatra je sanirana nakon ...
Image

Đorićeva je za Radio Kim kazala da su požar prvo primetile komšije koje su ih probudile. Vatrogasci su ubrzo izašli na teren i za sat vremena sanirali požar. Objekat u Lapljem Selu u kome je došlo do požara iznajmljen je firmi koja se bavi trgovinom vode.

„Još uvek se zna se uzrok. Požar je izbio u kancelariji, kablovi su počeli da gore. Na lice mesta je ubrzo došla policija i vatrogasci iz Lapljeg Sela. Zahvaljujući pomoći komšija, požar se nije proširio, tako da smo uspeli da spasemo vozila koja su bila u objektu“, kazala je Đorićeva.

Ona je dodala da su kablovi koji su počeli da gore izazvali spoj na banderama.

„Kod komšija i kod mene u kući struja se smanjivala i pojačavala. Plašili smo se da i u kućama ne dođe do požara, tako da smo struju isključili. Važno je da niko nije povređen. Bili smo uplašeni, ali je svako pomogao koliko je mogao“, kazala je Gordana Đorić.

Ona se zahvalila vatrogascima iz Lapljeg Sela.

„Vatrogasci su bili požrtvovani i sanirali su požar za sat vremena. Sanacija nastale štete je najmanji problem“, zaključila je Đorićeva.

U većem delu Lapljeg Sela je tokom protekle noći bila isključena struja u periodu od nekoliko minuta pre ponoći do 00.30 časova. 

Kim


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.