Maskenbal OŠ “Vuk Karadžić”: Deca su naša sadašnjost i budućnost

Osnovna škola “Vuk Karadžić” iz Zvečana, povodom obeležavanja Dečje nedelje, organizovala je maskenbal za učenike nižih razreda.
Image

Mališani, okupljeni ispred škole, prodefilovali su ulicama Zvečana u svojim ručno izrađenim kostimima i kreacijama. Prilikom šetnje, naišli su na veliko oduševljenje svojih roditelja i građana Zvečana, koji su ih pozdravili velikim aplauzom.

Direktorka OŠ „Vuk Karadžić“, Slađana Fićović, pozdravila je prisutne i zahvalila se mališanima i njihovim roditeljima na tome što su im uz pomoć svoje kreativnosti i mašte ulepšali celu nedelju i poručila da su deca naše najveće bogatstvo.

„Ona su naša sadašnjost i budućnost, a mi smo svi ovde upravo zbog njih, jer imamo isti cilj, a to je da naša deca budu srećna, vesela, bezbrižna, kreativna, obrazovana, da ih volimo i da ih razumemo. To je u stvari sve što deci treba da rastu do neba. Mislim da ćemo svi zajedno ostvariti naš cilj, i da ćemo uspeti da naši učenici izrastu u dobre ljude“, rekla je Fićović.

Nakon defilea, tročlani žiri imao je težak zadatak – da u svakom odeljenju izabere po jednu najkreativniju masku. Svi učesnici maskenbala su na poklon dobili slatkiše i uz muzički program nastavili druženje u svojoj školi.

Radio Mitrovica sever


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.