13:07, 27.03.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Mitrovica: Pomoć najugroženijima od strane UNICEF-a i lokalne samoupraveUNICEF radi na pružanju pomoći najugroženijim porodicama na teritoriji opštine Kosovska Mitrovica, u saradnji sa lokalnom samoupravom.

mitrovica-pomoc-najugrozenijima-od-strane-unicef-a-i-lokalne-samouprave

Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica

U tom pravcu, predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić je na današnjem sastanku sa predstavnicom UNICEF-a Ivanom Milosavljević, istakao potrebu za  obezbeđivanjem proizvoda kućne hemije za 523 domaćinstva iz ugrožene kategorije stanovništva.

“Od strane predstavnice UNICEF-a dobili smo uveravanja da se radi na tome da paketi do sutra budu obezbeđeni i isporučeni” – navodi se u saopštenju lokalne samouprave. 

Iz Privremenog opštinskog organa izražavaju zahvalnost UNICEF-u na saradnji i velikoj podršci koju pružaju u borbi protiv pandemije virusa korona, te ističu da će zajednički napori i u narednom periodu biti usmereni ka tom cilju.

Aleksandar Spirić je još jednom pozvao građane da i dalje budu disciplinovani i pridržavaju se preporuka Kriznog štaba, a opština će, naveo je, učiniti sve da dopre do svakog građanina kojem je pomoć potrebna. 


Tagovi: MitrovicaUnicefAleksandar Spirić

Povezane vesti
Najčitanije


08:19, 24.05.2020


Najnovije