10:18, 25.03.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

Mladi iz Leposavića uplatili preko 130.000 dinara za lečenje Magdalene NedeljkovićLokalni savet omladinskog delovanja Leposavić i volonteri Crvenog krsta iz ove opštine, uplatili su za lečenje Magdalene Nedeljković (6) iz Kosovske Mitrovice 133.370 dinara, koliko je prikupljeno u okviru humanitarne akcije.

mladi-iz-leposavica-uplatili-preko-130000-dinara-za-lecenje-magdalene-nedeljkovic

FB

Predsednik lokalnog saveta mladih Dušan Milanović precizirao je da je uplaćen iznos prikupljen u prethodnom periodu u Leposaviću, Lešku i Sočanici. 

“Ovo je naš mali doprinos u akciji prikupljanja pomoći za Magdalenu Nedeljković, s obzirom na to da je za lečenje na klinici u Hjustonu potrebno 250.000 evra. Mi ćemo u narednom periodu nastaviti sa akcijom, sve dok ne dođemo do konačnog cilja i prikupimo i poslednji dinar, kako bismo Magdaleni omogućili lečenje i srećnije detinjstvo“, podvukao je Milanović.

Dodao je i da veliku zahvalnost duguju građanima opštine Leposavić, ugostiteljskim objektima, trgovinskim radnjama, kao i svim ljudima dobre volje koji su se odazvali apelu za pomoć i priključili se akciji.


Tagovi: LeposavićMladiAkcijaPomoćMitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije