16:11, 23.04.2020Izvor: Radio Kontakt plus

Nastavljena dodela medicinske opreme Domovima zdravlja u Zvečanu i MitroviciGradonačelnik Zvečana, Vučina Janković, sa svojim timom, danas je uručio medicinsku opremu Domovima zdravlja u Zvečanu i Kosovskoj Mitrovici.

nastavljena-dodela-medicinske-opreme-domovima-zdravlja-u-zvecanu-i-mitrovici

Foto: Kabinet gradonačelnika Zvečana

“Posebnu zahvalnost dugujemo predsedniku opštine Stara Pazova Đorđu Radinoviću, koji nesebično pomaže našoj opštini u toku zajedničke borbe koju naše opštine vode protiv virusa korona. Opština Stara Pazova je još jednom iskazala veliko poštovanje prema svojoj bratskoj opštini Zvečan, pomažući našim građanima i zdravstvenim radnicima protiv neprijatelja sa kojim se zajednički borimo”, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Zvečana.

Janković je istakao da je ovo nastavak dodele zaštitne medicinske opreme zdravstvenim radnicima, koji u toku pandemije virusa korona daju svoj maksimum u cilju borbe protiv Kovida-19.

“Molim sve naše sugrađane da poštuju preporuke struke, zaštite sebe i time zaštite svoje porodice i sve ostale. Samodisciplinom i poštovanjem preporuka, prebrodićemo ovu bolest i nastavićemo da gradimo bolju budućnost za sve nas”, poručio je Janković.


Tagovi: DonacijaZvečanZdravstvoKorona virusVučina Janković

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije