20:01, 21.12.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Nova donacija opštine Severna Mitrovica Zdravstvenom centru: Zdravlje građana prioritetZdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici danas je uručena nova donacija opštine Severna Mitrovica u vidu medicinske opreme, sa ciljem unapređenja kvaliteta zdravstvene zaštite građana, ali i olakšavanja rada zdravstvenim radnicima.

nova-donacija-opstine-severna-mitrovica-zdravstvenom-centru-zdravlje-gradana-prioritet

Opština Severna Mitrovica

Za Zdravstveni centar iz opštine Severna Mitrovica ovog puta obezbeđeno je 15 invalidskih kolica, 30 stetoskopa, 30 tenziometara, 20 pulsnih oksimetara i kompletan set instrumenata za potrebe ORL odeljenja.

Opremu su uručili gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević i zamenica gradonačelnika Adrijana Hodžić, koji su istakli da im je briga za zdravlje građana prioritet.  

Inače, nije prvi put da tokom ove godine opština Severna Mitrovica pomaže Zdravstveni centar, a Hodžić i Radojević su naglasili da će lokalna samouprava na čijem su čelu nastaviti sa podrškom sektoru zdravstva, posebno imajući u vidu ovaj, po zdravlje svih naročito osetljiv period.Tagovi: Adrijana HodžićDonacijaZdravstveni centarMitrovicaMilan Radojević

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije