11:46, 15.12.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Novogodišnji paketići za članove Udruženja "Podrži me" i učenike ŠOSO "Kosovski božur"Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, gradonačelnik Severne Mitrovice i njegova zamenica, Milan Radojević i Adrijana Hodžić, uručili su paketiće članovima Udruženja roditelja dece sa poteškoćama u razvoju “Podrži me” i učenicima Škole za osnovno i srednje obrazovanje "Kosovski božur".

novogodisnji-paketici-za-clanove-udruzenja-podrzi-me-i-ucenike-soso-kosovski-bozur

Radio Kontakt Plus

Predsednica Udruženja "Podrži me" Ivana Rakić, kazala je da im mnogo znači pomoć i podrška lokalne samouprave.

„Opština je uz nas od samog početka i najveća nam je podrška. Uvek su tu za decu i za roditelje, da saslušaju i pomognu onoliko koliko su u mogućnosti. Drago mi je da je novi gradonačelnik izdvojio vreme i posetio ovu decu. Nadamo se još boljoj saradnji i da ćemo sledeće godine biti u još većem prostoru“, dodala je Rakić.

Direktorka ŠOSO “Kosovski božur” Marta Popović, istakla je da su predstojeći praznici veoma bitni učenicima.

„Nova godina je praznik koji i ovoj deci znači mnogo. Zbog aktuelne pandemije, novogodišnja atmosfera nije kao što je bila, ali su ljudi koji su uvek uz ovu ustanovu, došli i pokazali da podržavaju naš rad, da znaju šta je bitno ovoj deci“, dodala je Popović.

Zamenica gradonačelnika Severne Mitrovice, Adrijana Hodžić, ukazala je da će se novi menadžment opštine u narednom periodu bolje upoznati sa problemima i potrebama Udruženja “Podrži me” i ŠOSO “Kosovski božur”, kako bi mogli da im pomognu.

„Kao i svih prethodnih godina, trudimo se da budemo na usluzi svim organizacijama i građanima, naročito deci sa posebnim potrebama, a tu smo i da pomognemo njihovim roditeljima. Mi kao društvo nećemo biti uspešni, ukoliko ne mislimo jednako na sve“, dodala je Hodžić.

Apelovala je na građane da predstojeće novogodišnje i božićne praznike dočekaju u svojim domovima i u krugu porodice.

Adrijani Hodžić uručena je zahvalnica za višegodišnju pomoć i podršku Udruženju "Podrži me".Tagovi: Adrijana HodžićDecaUdruženje “Podrži me”Milan Radojević

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije