13:14, 29.11.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

Odbojkaške lopte na poklon klubovima sa KiMPredsednik Odbojkaškog Saveza Srbije Zoran Gajić, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vojvodine Vladimir Batez i predsednik Odbojkaškog Saveza Vojvodine Petar Bogunović uručili su danas u Kosovskoj Mitrovici donaciju u vidu odbojkaških lopti klubovima sa Kosova i Metohije.

odbojkaske-lopte-na-poklon-klubovima-sa-kim

Radio Kontakt Plus

Članovi odbojkaške delegacije posetili su danas Sportski Savez Kosova i Metohije i obišli Halu sportova u Kosovskoj Mitrovici.

“Posebno mi je zadovoljstvo što smo danas ovde i u poseti jednom ovako lepom novom sportskom objektu, koji će sigurno dati ogroman podsticaj i klubovima i svim sportovima da u budućnosti imaju što više dece i postižu što bolje takmičarske rezultate” – rekao je Vladimir Batez.

Predsednik Odbojkaškog Saveza Srbije Zoran Gajić, obećao je da će se sa podrškom i pružanjem pomoći ovdašnjim klubovima nastaviti i u budućnosti.

“U preliminarnim razgovorima sa rukovodstvom Odbojkaškog saveza KiM ponudili smo svaku pomoć, koja je bila otvorena i u prethodnom periodu. Očekujemo intenziviranje saradnje i što se tiče edukacije trenera i uopšte učešća u svim aktivnostima OŠ” – kazao je Gajić.

Goste su dočekali sportisti, sportski radnici i predstavnici Sportskog saveza KiM. 

Odbojkaška delegacija prisustvovaće danas i obeležavanju 45 godina od osnivanja Odbojkaškog kluba Brezovica.


Tagovi: Mitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije