14:30 | 08.05.2022 Izvor: Kim

Određen dvodnevni pritvor policajcu koji je ubio brataOsnovno tužilaštvo u Prištini odredilo je pritvor od 48 sati policajcu M. Š. koji je juče ubio svog brata u selu Donja Gušterica.

odreden-dvodnevni-pritvor-policajcu-koji-je-ubio-brata

Radio Kontakt Plus

Kako je saopšteno, po nalogu tužioca osumnjičenom M. Š, inače policajacu, određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Policajac je zadržan zbog sumnje da je počinio krivično delo „teško ubistvo“, iz člana 173 Krivičnog zakona. Sumnja se, dodaje se u saopštenju, da je osumnjičeni lišio života svog brata D. Š.

"Osnovno tužilaštvo u Prištini, u punoj koordinaciji sa policijom i Policijskim inspektoratom Kosova, preduzelo je sve neophodne istražne radnje u cilju rasvetljavanja svih okolnosti u ovom krivičnom predmetu“, navodi se u saopštenju.

Beživotno telo D. Š. poslato je na obdukciju u Institutu za sudsku medicinu u Prištini.

Inače, Kosovska policija je u subotu, 7. maja, obavestila dežurnog tužioca Odeljenja za teška krivična dela o pucnjavi u selu Donja Gušterica nadomak Gračanice.

Ubistvo se dogodilo juče oko 15 časova, a motiv za ubistvo bili su nerešeni imovinski odnosi između braće, rečeno je juče u policiji.

Kim
Tagovi: PravosuđeGračanicaUbistvo

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije