19:20, 17.10.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Oprema sportskim klubovima u LeposavićuPredsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić i direktor Sportsko-turističke organizacije Leposavić Slobodan Barać dodelili su danas sportsku opremu i rekvizite klubovima sa teritorije te opštine.

oprema-sportskiim-klubovima-u-leposavicu

FB

Dodela sportske opreme u vidu 81 kompleta dresova, 15 pari patika, 25 lopti, 32 markera i velikog broja  rekvizita Košarkaškom klubu “Kopaonik”, Atletskom klubu “Leposavić”, Fudbalskom klubu “Sočanica“ i Karate klubu “Tomari” iz Leposavića, nastavak je aktivnosti lokalne samouprave, započetih početkom nedelje dodelom sportske opreme i rekvizita FK “Kosmet”,

“Opština Leposavić kao i u prethodnom periodu nastavlja da pomaže sportskim klubovima sa teritorije naše opštine, kako bi stvorili uslove za unapređenje sporta i podstakli građane, prevashodno decu i omladinu da se bave sportom. Ovo je naš mali doprinos obezbeđivanju uslova za rad sa mladim sportskim talentima i unapređenje kvaliteta stručnog rada sa njima”, rekao je Todić, navodi se u objavi na Fejsbuk nalogu “Leposavić Portal”.

On je napomenuo, da pored obezbeđivanja sportske opreme, opština Leposavić u saradnji sa Sportsko-turističkom organizacijom radi na održavanju sportskih objekata, koji su na usluzi sportskim klubovima, kako za obavljanje treninga, tako i za organizaciju sportskih takmičenja.

Predstavnici sportskih klubova, kako se navodi u objavi, izrazili su zahvalnost opštinskom rukovodstvu i Todiću, koji brinu o njima, pružaju im nesebičnu podršku i na taj način motivišu da još više treniraju i postižu zapažene rezultate, po čemu su prepoznati sportisti sa ovog dela Kosova.

Dodaje se da će opština Leposavić i u budućem periodu, u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju, Vladom Republike Srbije, nastaviti da pruža pomoć sportskim klubovima i radi u cilju unapređenja sporta i obezbeđivanju boljih uslova sa sportiste i rekreativce.Tagovi: LeposavićSport

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije